just couldn't see tomorrow

now i cant do a simple thing like fall asleep

australien australia, what to think? tanken om att flytta hem till sverige skrammer oss! - ett liv vi lamnade for tva ar sedan. vi har forandrats! "we are always running for the thrill of it thrill of it. always pushing up the hill searching for the thrill of it". vi har lart oss enormt mkt om oss sjalva. "bara party" sager vissa, not true! det har varit mkt hart jobb bakom ocksa.

vi kommer ihag nar vi ansokte till australien 09/10 och att vi bara skulle vara borta i 3-4 manader, vilket snabbt andrades och nasta steg var andra ars visum. vi alskade det och gor fortfarande! det ar svart att beskriva kanslan av hur ratt det kanns. fast att vi har varit utan familj sa lange har det alltid varit en hemma-kansla, vilket har varit otroligt skont. varje dag hander ngt som ar vart att minnas. det kommer alltid vara det basta vi har gjort och svart att toppa.

vi vill jattegarna studera har nere i australien - perth/sydney. och haller just nu pa att gora en stor research om hur vi ska kunna gora det. vi ar medvetna om att det ar ett stort beslut och att det ar viktigt att veta vad man vill studera. men vet man vad man vill ar det kanske vart att kampa for att fa sin drom igenom. vi ser fram emot sverige ocksa (tro inget annat, vi saknar er jattemkt) men det ar en skrammande tanke att inte veta vad som hander. och somliga tkr kanske att vi forstor igenom att sitta har nere och tanka for mkt pa vad som hander efter visumet gar ut, men det ar kanske battre det och ta en tankestallare redan nu sa vi sedan inte sitter dar hemma med inga alternativ.

never gonna give it up!

xx


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0