BROOME PICS



ÄNTLIGEN har vi fått bilderna från B&L jobbet i Broome. Härliga minnen!
Det här bjuder vi på!

xx


xx


..

 

 


Vamos a la playa

 

Janni och Bec i söndags

Idag har det varit en fantastisk dag. Började dagen med att åka till Landskrona med Emma på ett ärende. Sedan körde vi en sväng inom ålabodarna och sedan rydebäck stranden. I början låg vi alla där och frös men blev ganska skönt efter ett tag. Mycket snack och mycket skratt!! Lyckad dag. Xxx

 


Eurovision night

Det känns ju som ett inlägg om Eurovision Song Contest är ett måste detta året?! I alla fall var vi bjudna till Emma S som är i stan och härjar över helgen. Galet att vi kanske inte kommer hinnas att ses fler gånger innan vi åker. Men, det ska vi nog ordna på något sätt. Ett annat 'THE LAST BEFORE THE LAST' ska planeras. Och på det, vann ju faktiskt Sverige också. Woohoo!

Idag träffade vi upp Janni och sprang ett 'ärende' på Väla! Haha, det är ju nämligen mors dag idag, GRATTIS MAMMA!!

xx


Rydebäck

RYDEBÄCK

xx


This song, this song, a little louder, a little louder

image description


XOXO


Helsingborg

Oi Oi, idag har det verkligen varit en fantastisk dag! Helsingborg levererar, haha. 28 grader och sol. Framåt eftermiddagen fick det bli en sväng med bilen till Hittarp beach. Kul att bara åka runt lite. Hoppas sommaren håller i sig nu så man kan åka till stranden fler dagar. xx


S U M M E R

Vilket underbart väder!! 25 grader, man klagar inte!


xx


KOLLE

UNDERBAR DAG!


Ålabodarna

Hej allihopa. Äntligen har sommaren kommit. Underbart tycker vi. Denna söndagsmorgon spenderades med pappa och sen drog vi och totte till ålabodarna, lite roadtrip sådär. Är ju så himla kul att köra. Kvällen avslutades hos mamma på 'kolle' med grillning i kvälls solen. Vi snackade härliga hjelmsjövik-historier, haha paddlingen kommer vi aldrig glömma. Xx

 

 


Totte


This feels..


Den nya bilen vi har fått låna är bara så rolig att köra. Galet! Kom också på att tänka på den där roliga leken man lekte när man var mindre. En gömde sig och sen skulle alla leta efter den personen. När man sedan hittade personen skulle man stanna där tills siste personen (förloraren) äntligen hittade alla andra. Huset skulle också helst vara stort och nersläckt. Haha! Ibland saknar man ju nästan att vara barn, så lätt underhållande.


Hejs svejs så länge


xx

 


22:56

Haha, titta vad jag hitta!! När vi fyllde 21 (i Broome, 2010) satt denna fina docka på varsin tårta. Vår lilla mango- familj. Om man tittar noga så har den även ett namnhalsband och det var bara för att vi alltid bar dem!! :) minnen.

 


Yeah yeah and it's okay



xx


Körkort

Ja, då har vi båda körkort. Bec gjorde sin uppkörning idag, GRATTIS! Sitter och läser på en del olika sidor angående körkort och sånt nere i Australien - internationellt körkort. Få se vad vi kommer fram till. Ah, känns grymt skönt med det överstökat nu när det faktiskt bara är.. 48 dagar kvar!


xx


Helena beat

foster the people - helena beat

xx

FLIGHTS BOOKED

COPENHAGEN-FRANKFURT-SINGAPORE-PERTH

Som 2009 åker vi alltså alla tre ner tillsammans igen. Känns otroligt roligt! 3 juli, 49 dagar kvar, ah galet! Nedräkningen har absolut börjat. Så hallå, vart är sommaren?

xx

51 days

 

 


La la la la


Something

 

 


What a shame coulda got picked


..




Outta my system, outta my system

 

 

Hello, så här bjuder vi på en bild från lägenheten i Perth! :) längtar

 


Dancing in the Moonlight



Känns otroligt bra idag. Fick som sagt reda på att vi kan flytta in hos Abby. Hon bor i en fin liten lägenhet med utsikt mot sjön eller hur man ska säga, rivern. Det känns så mycket bättre att flytta in hos någon man känner än någon okänd som vi varit med om tidigare. Vi fick ju som sagt ett antal svar från annonsen vi la ut, men inget som kändes helt hundra. Så himla kul att pratas vid med Abby igen, hoppas nu att vi kan hålla kontakten tills vi kommer. Kan inte fatta att det kommer ha gått 8 månander sedan vi sa hejdå i Perth en tidig tisdagsmorgon.

Är ni som oss, som har ett minne till varenda låt, eller också som relaterar till något speciellt. haha

dagens 3

Eminem ft Rihanna - Love the way you lie (ringtone de senaste åren även som alarm) kan tänka mig att många tyckte det var otroligt jobbigt att höra, "just gonna stand there.." haha.
Rihanna - Run this town (Dessa kvällar i älskade Dunsborough, både kvällsdans på stranden och pre-parties, kan även minnas att vi hade någon slags fejk tattoo längs armen. Ja vi måste ha älskat låten)
David Guetta ft Kid Cudi? - Memories (Oj Oj kanske den mest minnesvärda låten hey, en låt vi alltid requestade i Broome 2010, vi med våran egna lilla playlist vi gav till dj:n vecka efter vecka, och dj:n tog tills sig en del av låtarna, vi brukade lägga in några random låtar som michael jackson med beat it eller något sånt, för att se om de verkligen spelade våran lista och minsann det gjorde dem.
Top Loader - Dancing in the moonlight (klassiskern vi minns)



Miss you


Hey! Har äntligen pratat med Abby igen vilket känns jättekul! BESTIE! Och härmed har vi någonstans att bo. Är väldigt excited för vad som kommer att hända nu. Galet!

xx


Both of us

Both of us - Laura Zocca (cover)

Saknar att ta mycket foton. Kommer ihåg utgångarna för två år sedan, då det skulle tas upp till hundra bilder varje gång. Kan säga att det var underhållande dagen efter och bara ett tiotal publicerades var gång. Vi var mingelfotograferna på plats haha. Det höll givetvis bara det första månaderna sen tröttnade man. Den svarta CANON var helt klart bäst, saknar'n! Tog fantastiskt bra bilder, och liten och enkel.

Vart är sommarn hörni?!

XX


a drop in the ocean


BROOME

Har antligen slatt pa den australienska datorn och kollat igenom massa harliga opublicerade foton som man glomt. Det borjar ju dra ihop sig nu. Dryga tva manader kvar. Fastnade bland annat i Broome - albumen, tror det finns flest harliga minnen fran dar. Hade garna spenderat morgondagen pa Cable Beach. Borjar bli grymt taggad for Perth nu. Ah, horni, helgen spenderades i alla fall i Linkoping med kalas pa lordagen. Har varit borta ungefar varje helg nu ett tag, vart drar vi nasta helg? haha skoja!

xx


Linköping

 


you say good morning when its midnight



hellu alla sköna läsare, haha. nejmen hur underbart är det inte med sommarväder? älskar´t. Ja, då bär det av till kära Linköping imorgon igen.


All day


Hej! Ett riktigt inlägg kommer äntligen. Läste igenom bloggen sen vi började om med bloggningen i juli förra året. Ångrar verkligen att vi raderade allt från den gamla bloggen, men här fanns det ju en del att titta tillbaka på också. Kommer verkligen ihåg allt och så roligt allt var. Tror absolut inte att man kan sluta 'tjata' om vad som varit, eller så är vi bara sådana som inte kan gå vidare helt enkelt. Hade gärna gått tillbaka till hur allt var om man fick välja. Dock väldigt nyfiken på hur allt kommer bli, men ett äventyr som detta blir svårt att toppa.

Nu blir det ett avsnitt!

xx


RSS 2.0