Dancing in the Moonlight



Känns otroligt bra idag. Fick som sagt reda på att vi kan flytta in hos Abby. Hon bor i en fin liten lägenhet med utsikt mot sjön eller hur man ska säga, rivern. Det känns så mycket bättre att flytta in hos någon man känner än någon okänd som vi varit med om tidigare. Vi fick ju som sagt ett antal svar från annonsen vi la ut, men inget som kändes helt hundra. Så himla kul att pratas vid med Abby igen, hoppas nu att vi kan hålla kontakten tills vi kommer. Kan inte fatta att det kommer ha gått 8 månander sedan vi sa hejdå i Perth en tidig tisdagsmorgon.

Är ni som oss, som har ett minne till varenda låt, eller också som relaterar till något speciellt. haha

dagens 3

Eminem ft Rihanna - Love the way you lie (ringtone de senaste åren även som alarm) kan tänka mig att många tyckte det var otroligt jobbigt att höra, "just gonna stand there.." haha.
Rihanna - Run this town (Dessa kvällar i älskade Dunsborough, både kvällsdans på stranden och pre-parties, kan även minnas att vi hade någon slags fejk tattoo längs armen. Ja vi måste ha älskat låten)
David Guetta ft Kid Cudi? - Memories (Oj Oj kanske den mest minnesvärda låten hey, en låt vi alltid requestade i Broome 2010, vi med våran egna lilla playlist vi gav till dj:n vecka efter vecka, och dj:n tog tills sig en del av låtarna, vi brukade lägga in några random låtar som michael jackson med beat it eller något sånt, för att se om de verkligen spelade våran lista och minsann det gjorde dem.
Top Loader - Dancing in the moonlight (klassiskern vi minns)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0