dunsborough - perth

HELLO

som sagt har varit nere i dunsborough hos familjen williams over nagra dagar! :) fantastiska dagar och nu sitter jag och alex pa bussen tillbaks till perth da pga boende i perth aker tillbaka tidigare an abby. har hunnit med ganska mycket har nere, bonfire, utgangar, shopping och ja lite av varje. saaa relaxat har nere till skillbad fran perth city-life. om nagra timmar kommerar vi framme, kommer dock att fa aka tag en liten bit pga chogm. skickar val in en liten uppatering senare idag. xx


roadtrip



TJA! imorse checkade vi ut fran "max" hostel aka northlodge i northbridge. abby kom och plockade upp oss och vi borjade var roadtrip ner till dunsborough. vi kommer vara har till antagligen sondag, darefter drar vi upp for sunday sesh i perth.

kanns ganska annorlunda att vara tillbaka igen, men har redan sett lite "familjara" ansikten. gosh, ikvall blev det en play.

xx


oioi mate



freo

hej! igar blev det sunday sesh och houseparty i dalkeith/claremont. och idag flyttade vi ut fran dalkeith till northbridge till ett hostel - northlodge (vart forsta hostel nagonsin i australien - max). tar ett tag att vanja sig vid, men det ar ju bara for fyra natter.

xx


the city

hej. sorry for seg uppdatering. som sagt min kamera bor komma tillbaks fran broome imorgon sa da blir det mer bilder. flyttar imorgon till 'max' hostel, det ni! bor fortillfalligt hos alex kompis men ska forsoka hitta nagot for natten om vi inte kan stanna har en natt till. allt ar dock bokat i city pga ett stort mote! CHOGM dar drottningen kommer medverka. vi far se! aterkommer senare med det. abby ringde nyss sa ska nog aka till harbour town och mota upp henne for lite shopping och sa och ikvall blir det sunday sesh i claremont! :) ciao

HELLO

HELLO! igarkvall kom abby over och sa tog vi taxi in mot city for att mota upp james @ venn och sedan hann vi med 1907 & tiger lils. rolig kvall och idag ska vi nog flytta ut fran var van och flytta till ett backpackers for nagra dagar. aker ju med abby south pa torsdag sa tror att det far bli backpackers nagra dagar. ar dock lite orolig for alla vaskor vi har och hur sma rummen ar, men det loser vi. vet inte nar vi kommer ha tillgang till skype nasta gang men ska forsoka ordna nagot. annars far det bli nar vi ar nere south! aterkommer senare ciao

UPDATES



updates
ni forstar kanske varfor vi flyttade ut idag!!


moving out from claremont

HELLO
updates: som ni alla kanske vet bor vi just nu i ett av perths finaste omraden., gillar't men vara housemates har inte varit de snallaste. de ar betydligt aldre an oss sa vi har absolut inget gemensamt. det tolerade inte att nar vi var hemma att vi bara ville vara pa varat rum utan de kravde mer eller mindre att vi skulle vara sociala varenda kvall, vilket vi normalt inte skulle ha nagra problem med om det hade varit manniskor vi hade velat umgas med. vi har nastan inte varit hemma har i huset nagon kvall. anda sedan agaren kom tillbaka har han inte gjort annat an forsokt trycka ner oss med sina otroligt daliga tvillingskamt som vi absolut inte alls tycker ar roliga. baad feeling in this house. vi bor dessutom i agarens rum och igar skulle han organisera ett spareroom for oss men idag imorse sa han inprincip att det inte fungerade mellan oss och att vi var tvugna att flytta om nagra dagar. men vi flyttar redan idag, vi kommer inte alls overens med dem. inget privatliv och elaka kommentarer av avundsjuka manniskor som ar 13 ar aldre. nej, nytt aventyr vantar i DALKEITH for en natt eller sa och i helgen bor vi hos rosies parents house! 'spanning i vardagen' blev inte bloggen lite mer intressant nu? haha xx

set fire to the rain

adele - set fire to the rain

GODMORGON
just nu bor vi ju i claremont och vi har val inte direkt kommit overens med dem vi bor med, dessutom bor vi i agarens rum vilket resulterar i att springer in och ut hur som helst och igar nar vi satt pa skype med mamma sprang han in och sa 'det har fungerar inte, det ar awkward for mig att ha er har och ni vill inte vara har ute i resten av huset' senare kom han och bad om ursakt och menade inte alls att vi skulle behova leta nytt boende. hur som helst akte vi over och sov hos nagra vanner over natten och nu nar vi kom tillbaka i morse sa han att han skulle stada upp ett annat rum for oss sa vi fick vart eget space, sa vi ska forsoka med det nu och hoppas att det fungerar battre. idag ska vi traffa abby, det var meningen att vi skulle ata svenskt pa ikea men vi far se, senare ska vi ocksa traffa james i city!!


GOTYE



gotye - somebody that i used to know

OFF TO THE CITY!

xx
alex


dolce & gabbana

HELLO. kom precis tillbaka fran lunchen med sarah! blev ett litet lunch place har i claremont! om cirkus en 30 min ska jag (bec) ga till stationen och aka till city for att traffa min van crystal! :) kopte forresten denna parfymen igar, alskar den! xx


all i've got



snart bar det av med en lunch med sarah!

xx


oh this has gotta be the good life, good life

HELLO. igar blev det glass i solen med abby i subiaco under dagen och pa kvallen akte vi och traffade sarah och hennes vanner pa obh i cottesloe och sen tog vi alla taxi till claremont hotel och clubba. good sunday sesh. rotto blev som sagt installt for det fanns inte tillrackligt med plats for oss bada, en annan gang helt enkelt. kvallen slutade upp med ett harligt gang nagonstans i claremont och sedan blev det taxi hem.




ROTTO

HELLO. fick precis ett samtal fran en van i broome som ar nere i perth. vi ska aka till rottnest island idag!! :) vadret i perth ar forresten valdigt bra fortillfalligt, typ broome varme. sa det kommer bli en lovely dag, bilder kmr. ciao


namaste bitches


our house


right there


nella, me, bec and abby


bec, me, nella and steph


"are you from broome?"


abby ♥ - thanks for everything!! hope i didnt destroy your night!


jag och "will smith"-look a like

heyy!
igar tankte vi stanna inne forst, kande inte alls for en kvall ute. men hade lovat abby att komma over till hennes uni och folja med till curtin tavern. bec slappte av mig vid abby unit och vi gjorde iordning oss och stack over till nellas pre's. traffade nagra riktigt schyssta tjejer, det blev mkt dans. haha, fick panik nar jag blev inlast pa toan, varfor hander det alltid mig? denna ggn lamnade jag vaska och allt i rummet dar all musik spelades.. "oh great, gonna be stuck here forever" - tankte jag. som tur var kom abby pa utsidan och just da lyckades jag fa upp laset. blev en nogrann lektion efterat hur toalaset fungerade. vi gick over till curtin tavern, packad med folk. jag och abby hamnade lite bakom alla andra, THANKS FOR WAITING ♥ pga, telefonsamtal. sen jobbade vi oss framat i kon. "har du tuggummi?" haha. val inne pa stallet blev det mkt dans tills vi stack till city dar jag blev upphamtad och akte hem. kom hem vid 1.30. klockrent samtal fran abby imorse "oh ville bara checka sa du kom hem ok igar, jag kom precis hem!" "abby, klockan ar 6.45!" "jag vet! haha" "galet, vi hors om nagra timmar".

ikvall ar det cams 21st! sjukt vad mkt som har varit pa g sen vi lamnade broome. alltid ngt. nasta vecka ska vi boka moten med skolor forresten! traffade aven upp m igar och sa hej, lite konstigt efter sa manga manader, det blev ett hej i alla fall.

xx


mr i know everything

kelly clarkson - mr i know everything


GETTING READY!!


igar innan vi akte till perth!


slumber party



yay!

vi landade i perth och blev upphamtade av abby som var pavag till roda korset och lamna blod. intressant start av perth vistelesen. haha vi alla fick en gratis middag men vi var alla fortf hungriga efter och stack till maccas. vi tankte akt till curtin tavern men vi stannade inne istallet och tittade angry boys. traffade nella snabbt ocksa. blev bjuden till captain for att traffa upp lite vanner som lamnade idag :( men vi bodde pa andra sidan av city och aven subi. vi sov over hos abby som sagt i hennes uni unit livingroom. vi har precis flyttat in i huset i cmont, ingen ar hemma kanns lite B, och nervost! men det verkar himla trevligt "ska jag ga och duscha, tank om det inte ar ratt hus?' haha. abby kommer tillbaka snart och det blir pres har och det blir en lokal utgang har i cmont.

hors senare

xx


we do it all, everything

this one is for the boys in the polos, love it! anyway, can't believe that we are gonna be in the big city later this arvo. nu har vi gjort allt vi kan i broome, till och med varit i butikerna har pa saville, trakigt for deras business att den kommer ga nerat nuda nar vi flyr town.

gick upp klockan sju och packade fardigt allt. mel kommer och hamtar oss om en timme och kor oss till flygplatsen och sen woop woop! kimmy and the twins saying goodbye season 78, haha!

me like it
me like it

xx


but im in a rush, i gotta fly away

HEJ PA ER ;)
om nagra timmar gar flyget till perth! kanns jatte konstigt att lamna och just nu vill jag bara stanna har men har sa mycket att fixa i perth innan vi flyger tillbaks till sverige sa det ar nagot vi maste gora. i hate goodbyes, so haaard. men som alla sager "vi ses nasta ar, for ni kommer val tillbaka??" det hoppas vi. alskar't down here. igarkvall traffade jag upp S och sa hejda! i hate goodbyes, memories, vi pratade om alla minnen fran forra aret till detta aret och som sagt vi ses nasta ar helt enkelt. nu packar jag for fullt, allt ska ner i tva vaskor! far resa med heels da jag inte far plats med alla skor. i eftermiddag hamtar abby oss i perth!! xxx



you raise me up



you raise me up
so i can stand on mountains
you raise me up
to walk on stormy seas

omg,
satt och klicka vidare mellan youtube's klipp och hamnade konstigt nog pa laten ovanfor. galet minne till den laten alltsa. nar vi firade jul forra aret i albany bodde vi pa en camping med abby's familj. vi badade pool pa kvallen och sjong hogt till you raise me up i hoga olika stammor. det var ju som ett badrum sa ni kan ju tanka er sjalva vilket jakla pampigt musikrum det blev.

tankte egentligen bara saga hej snabbt, har varit mitt inne i packingen ett langt tag nu och har faktiskt kommit en bit in i den, ska slutforas snart! gosh, vad mkt prylar.

xx


like a tv show playing reruns

oi its alex. stallde klockan tidigt idag for skype med emma klockan 8am (jason kommer kora henne upp till perth snart! OVERLYCKLIG!) ja, nu borjar broome vistelesen ga emot sitt absolut slut. idag blir det frukost med jenna snart, stranden och favvo "kimmy & the twins" -ice cream! :) i cable beach plus sun baking. ska ocksa forsoka packa, bara skjuter upp det hela tiden, hate it! forsoka fa ner allt i tva vaskor var (4 vaskor totalt) ar sjukt svart). kan inte fatta att vi ska traffa abby imorgon heller! galet.



xx


GOODNIGHT xx




RIGHT NOW!

HELLO! its bec. har packat min resvaska, men lazy som jag ar sa ar jag langt ifran fardig. nu ar det nara, flyttar ju pa onsdag. sa svart att lagga allt detta bakom sig, men PERTH alskar vi ocksa. kommer dock vara mycket mer annorlunda denna gang. men det ser vi fram emot. hoppas pa att nya boendet ar good. men det tror jag sakert. hoppas att emma kan komma och halsa pa sa fort som mojligt. ska bli galet kul att se abby pa onsdag och sova over dar. och kan inte vanta att shoppa i city!!!! prio 1 liksom. hoppas att min kamera anlander till broome snart.. sa de kan skicka den till mig.. da blir det foto foto foto igen. gick igenom packningen.. maste saga att det har blivit mycket skor kopt under detta aret, vilket har resulterat i att halva vaskan bestar av skor. men far helt enkelt aka i de skor som tar mest plats och som abby sa 'arrive in style! wear one of ur heels haha' !!



GOODNIGHT!! XX


the last before the last



zee bar med steph!

xx


i just came to say hello

HEEEEJ ALLIHOPA! :) nu ar det snart dags att aka till perth. jobbade sista dagen pa jobbet idag! kommer sakna det och ska ga dit imorgon och saga hejda. packar vaskan just nu.. men som sagt alla som kanner oss vet att vi tar otroligt lang tid att fa nagot gjort eftersom vi alltid har 'paus' haha. och sa vi stressa innan vi aker.. ja sa ar vi. ikvall blir det zee bar 'tapas' med steph, kommer sakna alla girlies och alla andra underbara manniskor har uppe. love you all! maste aterga till sysslorna, haha! fastande pa youtube! sitter och sjunger till lite latar, haha! :) xx


.




THANK YOU EMMA BJORK & ABBY
REALLY APPRECIATE THE PHONECALLS
LOVE YOU GUYS!

(ingen lust att blogga, updates om hela helgen kommer! lovar)

xx


last friday

hey! idag akte vi till stranden och solade lite. traffade pia pa zanders. ikvall blir det antagligen en svang till divers, men forst hem till mel. vi hors senare.

xx

GOLD



broome sanctuary resort - loves it!

ikvall blir det bara chill, kanns absolut annorlunda och stanna inne en torsdag. har bara inte lust att ga ut pa oasis, kanske blir ngt litet i helgen som goodbye-thing. blir nog 90210 maraton, grymt spannande!

gonna miss kimmy!!



xx


sun baking with the girls at the resort


on the bus today!

hello idag ar vi som sagt lediga bada tva sa vi akte for frukost pa the boulvard och efter det hamtade mel upp oss och vi akte och solade och badade pa the sanctuary resort! :) nu ar vi hemma och funderar faktiskt pa att stanna inne ikvall, kanner inte alls for att ga ut men tanken att sitta hemma kanns trakigt ocksa sa vi far se! xxx


mojos





haha, i perth for nagra manader sen. grymt rolig spontan utgang. vi akte till freo hade lite
pre's med c & j sen gick vi till mojos. bilderna ovan, vi forsokte gora oss annu tyngre, haha!

idag har vi stadat upp en del och borjat tvatta. ska aka till shoppingcentret senare och checka hur lang tid det ar kvar pa rebeckas kamera och sen blir det sun baking @ a resort med mel.

xx


keep forgetting to forget


bec

say hello.. idag jobbade jag morgon och sedan akte jag till stranden, far ju ta vara pa den tiden som ar kvar har uppe. kanns lite konsigt men nasta vecka ar redan fullspikad med 'event' sa im a bit exciited :) samtidigt som jag tycker att det ska bli trakigt att lamna allt med broome bakom mig. men som sagt vi kommer ju tillbaka i framtiden ikvall ska vi borja packa och se vad vi ska ta med oss ner till perth och vad vi ev, kan slanga! bara en och en halv manad kvar i australien!! kanns konstigt. abby ringde for nagon dag sedan och fraga 'nar kommer ni hem till perth?' men det kommer bli en bra december!! v ses snart dar hemma.

stranden far en alltid att tanka tillbaks pa vad man varit med om de senaste 2-aren. im so happy ive met you all, it changed my life! :) xx


cuz i

oi whats up?
bokade som sagt flygbiljetter igarkvall till perth. om exakt en vecka aker vi till broome's flygplats och flyger till perth. fick precis ett txt av abby som kommer och hamtar oss pa flygplatsen i perth, vi ska eventuellt sova en natt hos henne och sen kor hon over oss till huset i claremont ♥ uppskattar verkligen all hjalp vi har fatt med boende i perth, sa himla snallt.

i'm just saying we can be better

xx


endless summer



looking back in november
feel the sun and remember

hey. veckan rullar pa fortare an nagonsin och denna kvall. sov bort hela eftermiddagen, ibland kan det var det skonaste av allt. somna i vanliga klader och vakna upp och vara helt borta (givetvis ar det jakligt jobbigt och ta sig upp fran sangen) OMG, pa jobbet hade ja nog varldens konstiga kunder. en tjej okej mer kvinna in this case hade med sig en mobil dar hon laste upp meddelande valdigt hogt, sa opassande "yeah, and then i sent back this and this and this, and then he said.. my girlfriend is back and then i said my boyfriend.." alla i mina ko skrattade inprincip och jag hade ocksa svart att halla mig. anyways, efter jobbet sprang jag in i jenna och pratade med abby i telefon. i cant believe att vi kommer ses snart, galet!

xx


..


just on my way home from work!
life is good

tittar 90210 :)
xx




im just sayin hello


vill ha denna till min future iphone! haha woop
sjukt bra speaker!

hej mina sma vanner! :) idag blev det jobb 9-1, jobbade mycket pa lagret idag och sedan blev det skoavdelningen. lamnade ocksa in mitt proffesionella avslutningsbrev sa allt sant ar fixat. det kanns bade kul och trakigt pa nagot vis. trivdes verkligen sjukt bra med mitt jobb men maste ga vidare, det ar ju en del av det har livet pa resande fot. bokar flygbiljetten antingen ikvall eller imorgon, och nasta vecka bor vi i perth! skypar for ovrigt med emma och snackar shopping shopping, gettin' excited guys! aterkommer senare, ciao xx


smash into you


hey pa er! mandag-morron och tillbaka for en veckas jobb. har precis kakat frukost och rebecka har dragit ivag pa hennes pass. vi ska stada upp och borja packa ner alla vara saker i vaskorna och organisera infor flytten. ar grymt excited for det nya boendet i perth. men det innebar ocksa att aventyret i broome ar over for denna gangen. hoppas en del av vara vanner drar sig ner mot perth innan vi aker hem. annars kanns det kanon att spendera det sista i perth. saknar abby grymt mkt ♥ och emma i busselton ♥ och alla ovriga ♥ haha! broome har varit fantastiskt detta aret (svart att toppa forra aret dock) men the races var ett plus detta aret. vi hade ju aldrig riktigt chansen att vara med pa det forra aret. och jobbet som har funkat sa bra har uppe. jag vet inte, JAG AR BARA SA GLAD IDAG!

smash into you - beyonce

xx


happy times


drapht @ oasis night

h e l g e n   v a r   g r y m t   l y c k a d   m a   v i   s a g a!
torsdags OASIS, fredag OASIS, lordag OASIS. vi lyckades nog GORA oasis for det har aret. har fixat boende i claremont/perth, grymt excited! idag var vi lediga och imorgon ar det tillbaka till jobbet pa BEST & LESS. idag spenderade vi hela dagen med j - lunch och film. skrev just ihop en svensk resume och markte snabbt att vissa ord har man helt glomt bort pa svenska, grymt sjukt ellerhur? anvande google translater, haha!



xx


:)



walking on a dream

OI OI, sikken mad weekend! igar blev det pre party med steph och lite andra tjejer. sen drog vi till oasis dar draphts spelade "J.R, jimmy recard!" haha, galet! ett bra crew ute. idag ar det footy final sa det blir nog en svang till divers ikvall. vi har just slutat jobbet sa nu borjar var helg officiellt. cheers for the freakn weekend!

xx


RSS 2.0