Heaters!

hej allihopa! nu ar vi antligen tillbaka med en frasch uppdatering. Igar gick vi till centralen for att hamta upp emma runt 6,30 am och sen akte vi hem hit till var kalla unit och sov nagra timmar. Alexandra har ju varit sjuk nu nagra dagar sa vi andra bestamde oss for att ga och leta ratt pa en Coles i South Perth, da vi trodde de skulle ha heaters. De visade sig dock att de ej salde nagot sant och vi hade gatt ett ex antal kilometer i onodan. Roligast var nog att det kandes som vi kom till en liten by pa 1800-talet (okej, det var att ta i) haha. Pa kvallen lagade vi god mat och sedan blev det filmkvall.
 
Idag akte vi forst till Murdoch for att enrolla vara kurser/units. Vi trodde dock att man skulle fa mer hjalp an vad man fick. Kanske gick vi fel? Men vi har nu anmalt oss till tva units och maste kontakta dem angaende de andra vi inte visste hur man la till. Efter det akte vi till ECU och Emmas uni for att fixa hennes enrollment. Sa visst fick vi gjort lite viktigt idag!
 
Och vet ni vad? Vi har kopt en heater idag AHH, antligen kommer nog var lagenheten varmas upp. Skojar inte om vi har cirkus 15 grader just nu.
 
xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0