O-week

Idag var det fortsattning av 'the O-week' vilket inleddes av en introduktion av programmet, commerce och sedan en 'tour' runt Campus. Sedan blev det lunch och en timmes information om skolan. Pa eftermiddagen kunde man aven skriva upp sig pa olika turer men vi beslutade att aka hem da vi kan det mesta nu. Pratade aven med var 'first year adviser' angaende var kurs i marketing som ar full, och vi maste lasa den denna terminen. Hoppas pa att fa svar snart.

For att fa det basta utav livet pa uni ska man engagera sig. Som dem sager 'get involved' i klubbar etc. Vi ska nog ga med i 'the business club' och vem vet kanske nagon sport ocksa. Hade varit trevligt. De har aven ett 'mentoring program, mentee' som vi anmalde oss till idag. Vilket innebar att man traffas upp ett gang studenter en timme i veckan. Verkar vara ett bra satt traffa nytt folk och engagera sig.

Imorgon ar vi lediga tills pa kvallen da det vankas dinner med 'the internationals' pa Murdoch. Sa nu har ni fatt lite mera information om vart plugg-liv. Fraga garna om det ar nagot ni undrar over.

Forresten har kanske inte berattat att pa lordag ar jag bjuden pa ett litet event, cocktail party vid kasinot! Mer om det senare.
xx

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0